DUMAVA opent in juni!

Ben je eigenaar van maatschappelijk vastgoed zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of monumenten? Of ben je bezig met het verduurzamen van dit soort vastgoed? Dan is er goed nieuws voor jou! De Subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (DUMAVA) kan je helpen met de kosten voor het verduurzamen van je gebouwen.

Wat is DUMAVA?

DUMAVA is een subsidie die eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed ondersteunt bij het verduurzamen van hun gebouwen. Of je nu energiebesparende maatregelen wilt nemen of je panden wilt renoveren om ze duurzamer te maken, DUMAVA kan je hierbij helpen.

Wie kan gebruik maken van DUMAVA?

Als eigenaar van maatschappelijk vastgoed in Nederland, zoals een zorginstelling, school, gebedshuis of overheidsgebouw, kun je gebruik maken van DUMAVA. Het maakt niet uit hoe groot of klein je vastgoed is, zolang het maar binnen de doelgroep valt.

Wat zijn de voordelen van DUMAVA?

Met DUMAVA kun je een flinke subsidie ontvangen voor het uitvoeren van verduurzamingsmaatregelen aan je gebouwen. Of je nu slechts één maatregel uitvoert of een integraal verduurzamingsproject opzet, er zijn financiële voordelen te behalen. Het subsidiebedrag varieert van minimaal € 5.000 tot maximaal € 1,5 miljoen, afhankelijk van het type project en de uitgevoerde maatregelen.

Hoe vraag je DUMAVA aan?

Voordat je start met het uitvoeren van de verduurzamingsactiviteiten of een contract tekent met een aannemer, dien je eerst een aanvraag in voor DUMAVA. Zorg ervoor dat je aan alle voorwaarden voldoet en dat je een passend verduurzamingsadvies hebt voordat je de aanvraag indient.

Kortom, als je eigenaar bent van maatschappelijk vastgoed en je wilt investeren in een duurzamere toekomst, dan is DUMAVA een uitstekende mogelijkheid om financiële ondersteuning te krijgen. Wil je meer weten over DUMAVA of hoe je een aanvraag kunt indienen? Wij helpen je verder!

Waar heb jij recht op?

Vorige
Vorige

Maak jouw huurwoning(en) aardgasvrij: stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH)

Volgende
Volgende

Wat is de WBSO en hoe kun je profiteren?