ISDE voor warmtepompen voor zakelijke gebruikers

Ben je een zakelijke gebruiker en wil je jouw gebouw of verhuurde woning verduurzamen? Dan biedt de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) een fantastische kans om dit te realiseren met een (hybride) warmtepomp. Lees verder om te ontdekken hoe je van deze subsidie kunt profiteren.

Belangrijke Voorwaarden voor de ISDE-Subsidie

Om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie, zijn er enkele belangrijke voorwaarden:

  • Aanvraag vóór Aankoop: Je moet de subsidie aanvragen voordat je een koopovereenkomst sluit met de leverancier of installateur van de warmtepomp.

  • Geschikte Aanvragers: Zakelijke partijen zoals rechtspersonen, maatschappen, stichtingen, vof's en cv's komen in aanmerking voor de subsidie, evenals particuliere commerciële verhuurders.

  • Energieverbruik: Het jaarlijkse energieverbruik van je locatie moet lager zijn dan 50.000 kWh stroom en 25.000 m³ aardgas.

  • Nieuw product: De warmtepomp moet een nieuw product zijn, geen tweedehands of gebruikt product.

  • Professionele Installatie: De installatie van de warmtepomp moet worden uitgevoerd door een bouwinstallatiebedrijf; zelf installeren is niet toegestaan.

  • Gebruikstermijn: Je dient de warmtepomp binnen 24 maanden na ontvangst van de subsidiebeslissing in gebruik te nemen.

Profiteer van de ISDE voor jouw zakelijke warmtepomp

Ons subsidieadviesbureau staat klaar om je te helpen met jouw ISDE aanvraag. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw investering in een zakelijke warmtepomp nog aantrekkelijker kunnen maken.

Waar heb jij recht op?

Vorige
Vorige

Vergroot je kans op SDE++ succes met onze expertise

Volgende
Volgende

Waarom je subsidies moet gebruiken voor zakelijke zonnepanelen