Vergroot je kans op SDE++ succes met onze expertise

RVO roept aanvragers SDE++ op zich goed voor te bereiden

De subsidieronde voor de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) staat weer voor de deur en de noodzaak om je aanvraag goed voor te bereiden is groter dan ooit. In 2023 werden veel aanvragen afgewezen wegens het niet voldoen aan de strikte voorwaarden, zoals vermeld in een recente kamerbrief van 17 juni 2024.

Waarom kiezen voor onze SDE++ diensten?

Met een succesrate van 99% bieden wij als specialisten in de SDE++ subsidieaanvragen de expertise die jouw project verdient. Onze grondige kennis en ervaring zorgen ervoor dat jouw aanvraag niet alleen voldoet aan alle vereisten, maar ook dat deze wordt geoptimaliseerd om competitief te zijn in een zeer concurrerende subsidieronde.

Wat is de SDE++?

De SDE++ ondersteunt grootschalige projecten voor duurzame energieopwekking en CO2-vermindering. In voorgaande rondes was de vraag enorm, met 1.970 aanvragen voor een budget van slechts € 8 miljard, wat resulteerde in een selectie van 1.601 projecten.

Onze toegevoegde waarde:

  • Volledige voorbereiding: Wij nemen het voortouw in het voorbereidingsproces, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.

  • Jarenlange ervaring: Wij kennen de ins en outs van de SDE++ en kunnen jouw aanvraag te optimaliseren.

  • Breed Expertisenetwerk: Wij bieden advies op maat en ondersteuning bij alle aspecten van jouw SDE++ aanvraag, inclusief speciale categorieën zoals natuur-inclusieve zonneparken en technologieën voor CO2-afvang en -opslag.

De volgende stap:

Bereid je voor op de opening van de SDE++ op 10 september 2024 door nu contact met ons op te nemen. Laat ons je helpen om jouw subsidieaanvraag naar een hoger niveau te tillen en jouw bijdrage aan duurzame energieproductie en klimaattransitie te maximaliseren.

Voorkom afwijzingen en verzeker jezelf van succes met onze bewezen aanpak voor SDE++ subsidieaanvragen. Neem vandaag nog contact op en laat ons jouw partner zijn in duurzame vooruitgang.

Waar heb jij recht op?

Vorige
Vorige

24% meer energiezuinige investeringen door bedrijven in 2023

Volgende
Volgende

ISDE voor warmtepompen voor zakelijke gebruikers