Nu open: subsidie voor praktijk- en werkleerplaatsen

Het is nu het perfecte moment om gebruik te maken van de Subsidieregeling Praktijkleren, een initiatief dat werkgevers ondersteunt bij het aanbieden van praktijk- en werkleerplaatsen. Deze regeling voorziet jouw organisatie van een financiële tegemoetkoming voor de begeleiding van studenten in opleiding.

Voordelen van de subsidieregeling Praktijkleren

  • Financiële ondersteuning: Tot maximaal € 2.700 per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats.

  • Verbeterde arbeidsmarkt-aansluiting: Draag bij aan goed opgeleid personeel dat direct inzetbaar is, vooral in sectoren met tekorten aan arbeidskrachten.

  • Uitbreiding van jouw netwerk: Werk samen met onderwijsinstellingen en versterk jouw banden met toekomstig talent.

  • Verlengde subsidiemogelijkheden: De regeling is verlengd tot en met het studiejaar 2027-2028, met aangepaste inschrijvingsvoorwaarden.

Aanvraagproces en voorwaarden

Als subsidieadviesbureau zijn wij er om jou te ondersteunen bij het indienen van een succesvolle aanvraag voor de Subsidieregeling Praktijkleren. We zorgen ervoor dat jouw aanvraag voldoet aan alle specifieke voorwaarden per onderwijscategorie, en begeleiden je door het hele subsidieproces.

Expertise en ondersteuning

Ons team biedt deskundig advies en ondersteuning om je te helpen optimaal te profiteren van de mogelijkheden die de Subsidieregeling Praktijkleren biedt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw subsidiedoelen te realiseren.

Waar heb jij recht op?

Vorige
Vorige

Innowwide: Internationale groei voor innovatieve MKB'ers

Volgende
Volgende

Populaire subsidies en regelingen voor ondernemers