MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten open op 11 juni!

Wil je als mkb’er samen met andere bedrijven nieuwe producten, productieprocessen of diensten ontwikkelen? De MIT R&D-Samenwerkingsprojecten subsidie is speciaal ontworpen om innovatie binnen het midden- en kleinbedrijf (mkb) te bevorderen. Dit subsidieprogramma stimuleert mkb’ers om samen te werken aan industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling.

Voor wie is deze subsidie geschikt?

Deze subsidie is ideaal voor mkb’ers die samen willen innoveren. Of je nu een kleine onderneming bent die net begint met onderzoek en ontwikkeling, of een grotere mkb’er die al actief is in technologische vernieuwing, de MIT R&D-Samenwerkingsprojecten subsidie biedt de financiële ondersteuning die je nodig hebt. Het is vooral geschikt voor bedrijven die:

  • Willen samenwerken met andere mkb’ers.

  • Zich richten op het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten.

  • Nieuwe productieprocessen willen ontwerpen of bestaande processen willen verbeteren.

  • Actief bezig zijn met industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling.

Wat zijn de voordelen van de MIT: R&D-Samenwerkingsprojecten?

  1. Financiële Ondersteuning: Je kunt tot 35% van je projectkosten vergoed krijgen. Kleine projecten kunnen tot € 200.000 subsidie ontvangen, terwijl grote projecten tot € 350.000 kunnen krijgen.

  2. Stimulering van Innovatie: Door gebruik te maken van deze subsidie kun je je innovatieve ideeën realiseren zonder de volledige financiële last zelf te dragen.

  3. Samenwerkingsmogelijkheden: De subsidie stimuleert samenwerking tussen mkb’ers, waardoor je toegang krijgt tot nieuwe kennis, expertise en netwerken.

  4. Economische Groei: Je innovatieve projecten kunnen niet alleen je eigen bedrijf laten groeien, maar dragen ook bij aan de economische ontwikkeling van je regio en Nederland als geheel.

  5. Ondersteuning bij Complexe Projecten: De subsidie is beschikbaar voor zowel industrieel onderzoek als experimentele ontwikkeling, wat je de mogelijkheid biedt om complexe en vooruitstrevende projecten te realiseren.

Hoe vraag je deze subsidie aan?

Dien je volledige aanvraag in binnen de aanvraagperiode, die loopt van dinsdag 11 juni 2024 tot en met dinsdag 17 september 2024.

Hulp Nodig? Wij zijn er voor jou!

Een succesvolle subsidieaanvraag vereist zorgvuldige voorbereiding en een grondige kennis van de criteria en voorwaarden. Bij ons subsidieadviesbureau hebben we de expertise en ervaring om jou door dit proces te begeleiden. Wij helpen je bij elke stap, van het formuleren van je projectplan tot het indienen van je aanvraag. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het realiseren van je innovatieve projecten.

Samen zorgen we ervoor dat jouw ideeën tot leven komen en bijdragen aan een innovatieve en groeiende toekomst voor jouw bedrijf en regio. Laat ons je helpen bij je subsidieaanvraag, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: innoveren en groeien!

Waar heb jij recht op?

Vorige
Vorige

Monumenten verduurzamen met subsidie

Volgende
Volgende

Innovatiekrediet: financiering voor jouw innovatieve project