TSE Industrie Studies open op 1 mei!

Als ondernemer heb je wellicht innovaties of al ontwikkelde technologieën die je wilt testen of demonstreren in de industrie. Misschien wil je weten of het haalbaar is of welke milieu-investeringen nodig zijn. Als jouw project binnen 10 jaar na afloop de CO2-uitstoot in de Nederlandse industrie kan verminderen, dan is de Topsector Energie (TSE) Industrie studies voor jou.

Wat is de TSE Industrie studies?

De TSE Industrie studies subsidie helpt ondernemers bij het testen of demonstreren van innovaties of technologieën in de industrie die kunnen bijdragen aan het verminderen van CO2-uitstoot. Het doel is om te onderzoeken of deze projecten haalbaar zijn en welke milieu-investeringen nodig zijn.

Wie kan gebruik maken van TSE Industrie studies?

Als ondernemer die actief is in de industrie, kun je gebruik maken van de TSE Industrie studies. Of je nu een kleine of grote speler bent, zolang je project bijdraagt aan het verminderen van CO2-uitstoot, kun je mogelijk in aanmerking komen voor deze subsidie.

Wat zijn de voordelen van TSE Industrie studies?

Met de TSE Industrie studies subsidie kun je financiële ondersteuning krijgen voor het uitvoeren van haalbaarheids- of milieustudies. Dit kan helpen om de kosten te verlagen en de risico's te minimaliseren voordat je investeert in grootschalige projecten. Het subsidiebedrag kan oplopen tot maximaal € 4.000.000 per project, afhankelijk van het type studie en de uitgevoerde activiteiten.

Hoe vraag je TSE Industrie studies aan?

Voordat je begint met het uitvoeren van je studie, dien je een aanvraag in voor de TSE Industrie studies subsidie. Zorg ervoor dat je project binnen de gestelde voorwaarden valt en dat je aan alle eisen voldoet. Je kunt ook vrijblijvend advies vragen over je projectidee voordat je een aanvraag indient, om zo de kans op succes te vergroten.

Kortom, als je als ondernemer actief bent in de industrie en je wilt bijdragen aan een duurzamere toekomst, dan kan de TSE Industrie studies subsidie een waardevolle ondersteuning bieden. Wil je meer weten over deze regeling of hoe je een aanvraag kunt indienen? Wij helpen je verder.

Waar heb jij recht op?

Vorige
Vorige

SDE++: interessant voor jouw bedrijf?

Volgende
Volgende

SEBA: Nu open en alles wat je moet weten over de subsidieregeling emissieloze bedrijfsauto’s